مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام.بمدت 17 سال سابقه بیمه دارم،11 سال بیمه مشاغل سخت و زیان اور بوده و مابقی بیمه بیکاری و کشاورزی، در صورت مشغول به کار شدن در گروه بیمه مشاغل سخت و زیان اور،مدت زمان سابقه ای که لازم دارم برای بازنشستگی چند سال خواهد بود؟ باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیست وپنج سال در صورتیکه به صورت متوالی نباشد و اگر پیوسته باشد بیست سال

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

چنانچه کارگری به مدت 20 سال متوالی در مشاغل سخت و زیان آور مشغول به کار باشد و کمیته سخت و زیان آور آن را تایید کند کارگر بدون شرط سنی می تواند بازنشسته شود.

چنانچه کارگری به مدت 23 سال و 4 ماه به صورت متناوب در مشاغل سخت و زیان آور مشغول به کار باشد و کمیته سخت و زیان آور آن را تایید کند کارگر بدون شرط سنی می تواند بازنشسته شود.
در خارج این دو حالت فوق شرایط سن و سابقه بیمه حالت عادی حاکم خواهد بود.
با این توضیح که سابقه بیمه کل به صورت زیر محاسبه می شود:

سابقه بیمه کل = سابقه کار در مشاغل سخت و زیان آور ضربدر یک و نیم سابقه بیمه های عادی

مثلا بیمه شده ی مردی با 52 سال سن دارای 18 سال بیمه مشاغل آزاد و 10 سال بیمه مشاغل سخت و زیان آور آیا می تواند بازنشسته شود؟
سابقه این بیمه شده به صورت زیر خواهد بود :
10*1.5 18=33 سال

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از تامین اجتماعی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور ، بدون شرط سنی بازنشسته میشوند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور ، بدون شرط سنی بازنشسته میشوند

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

تامین اجتماعی بهتر راهنمایی می‌کنند شما رو

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام مردان با20سال متوالی یا25سال بیمه متناوب درکارهای سخت وزیان آور بدون شرط سنی میتوانند بازنشسته شوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 20سال متو الی و 25 سال متناوب می توانید بازنشسته شوید