مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام
اینجانب دارای 21 سال سابقه بیمه هستم، که بیست سال از آن جزء مشاغل سخت و زیان آور است، از سال 79 تاکنون، فقط در دو مقطع یکی از تاریخ 81/11/1 تا 1382/1/31 (9ماه و 7روز) از بیمه بیکاری و یک مقطع هم از تاریخ 1386/11/2تا1386/11/17(3ماه) بیمه بیکاری استفاده نموده ام، دو سال سربازی را هم قبل از سال 79 خریداری نموده ام، آیا الان شرایط بازنشستگی را دارم؟ ممنون میشم اگر پاسخم را بدهید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس موضوع استفساریه ماده76قانون تامین اجتماعی افرادی که حداقل 20 سال متوالی و 25 سال متناوب در کارهای سخت و زیان آور (مخل سلامت) اشتغال داشته باشند در جزء (1) بند (ب) اصلاحیه تبصره (2) ماده (76) قانون تامین اجتماعی مصوب 30 بهمن 79 مجلس، باید حداقل 7300 روز اشتغال در یک یا چند شغل زیان آور در یک یا چند کارگاه داشته باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما میتوانید در خواست بازنشستگی خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید در خواست بازنشستگی خود را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید درخواست بازنشستگی خود را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان طرح وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله شما میتوانید درخواست بازنشستگی خود را ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر 25 سال سابقه متناوب یا بیست سال سابقه متوالی داشته باشید میتوانید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر سابقه شما با سختی زیان آور است شما 20ساله هم میتوانید بازنشسته شوید استفاده از بیمه بیکاری جزو سابقه شما هست و آن تاریخ ها هم شامل سابقه شماست