مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام و احترام
اینجانب از سال 1379 تا سال 1387 در بخش خصوصی و از سال 1387 تا 1401 در بخش دولتی (استخدام رسمی) هستم به عنوان تکنسین اتاق عمل(هوشبری) که سنم هم 43 می باشد و تمام این مدت بیمه تامین اجتماعی بوده ام، آیا می توانم با توجه به مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شوم؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که 20 سال متوالی و یا 25 سال متناوب دارید می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید این شغل جز مشاغل سخت اداره کار میباشد یا خیر. در این خصوص با کارشناسان اداره کار پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تامین اجتماعی پیگیری کنید
یا با شماره 1420 تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی و 25 سال بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور و بدون شرط سنی میتوانند درخواست بازنشستگی نمایند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص خدمت رسمی باید کسورات مربوطه را بپردازید تا مابقی سابقه شما نیست به شکل رسمی محاسبه گردد و در خصوص اینکه شغل شما در زمره مشاغل سخت ت میباشد یا خیر لیست مشاغل سخت در قانون کار و آیین نامه های مربوطه مشخص گردیده است که نسبت به بررسی این امر اقدام نمایید