مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با سخت و زیان آور

سلام
با 25 سال متناوب (سخت و عادی) سابقه بیمه و سن 45 سال سن(مرد) ، کی بازنشسته میشوم؟
سوال دوم» پس چرا میگویند باید سن 50 باشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با 25سال کار متناوب امکان بازنشسته شدن است باید از بیمه موضوع پیگیری گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی و یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در مشاغل سخت و زیان آور بدون شرط سنی میتوانند بازنشسته بشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر یک سال شغل سخت یک سال و نیم محاسبه میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حداقل سن بازنشستگی برای مردان 50 سال است اما اگر تخته کار به اثبات برسد نیازی به شرط سنی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در مشاغل سخت مردان می توانندبا 20 سال سابقه بیمه متوالی  و یا 25 سال سابقه بیمه متناوب بدون شرط سنی میتوانند بازنشسته بشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی و یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در مشاغل سخت و زیان آور بدون شرط سنی میتوانند بازنشسته بشوید