مشاوره حقوقی رایگان - عدم تطابق عناوین شغلی با رای کمیته استانی

بیشتر از یکسال پیش جهت سختی کا رو بازنشستگی اقدام کردم . ارجاع شدم به کافی نت .در کافی نت فرم سختی کار پر کردم بعلت عدم اشنایی در قسمت عناوین شغلی همان وظیفه ای که در شرکت به عهده داشتم نوشتم و فرم را ارسال کردم . در جواب نوشته بود بعلت عدم تطابق عناوین شغلی با رای کمیته استانی سختی کار تایید نمیشود. لطفا راهنمایی کنین که آیا این پروسه را تکرار کنن یا اعتراض کنم ؟و به کجا؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اعتراض نمایید و اعلام اشتباه خود را اثبات نمایید و