مشاوره حقوقی رایگان - سلام بابت سختی و زیان آور

سلام . بنده بیست سال و چهارماه در چاپخانه بیمه پر کرده ام و عنوان شغلی من اپراتور چاپ بوده . آیا امکان بازنشستگی وجود دارد . ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مردان با داشتن حداقل 60 سال سن و پرداخت 20 سال حق بیمه میتوانند درخواست بازنشستگی با حداقل حقوق ، بدهند
یا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شغل شما از مشاغل سخت و زیان آور باشد با 20 سال سابقه کار در مشاغل سخت و زیان آور به صورت متوالی می توانید درخواست بازنشستگی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله می توانید درصورتی که 60سال به بالا باشید و20سال سابقه کار

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما ناقص است بفرمایید چند سال دارید خانم هستید یا آقا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید شغل شما در گروه مشاغل سخت قرار میگیزد اگر چنین بود بله میتوانید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید به تامین اجتماعی مراجعه کنین ببینین شغل شما جز شاغلین مشاغل سخت است یا خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا بررسی نمایید که آیا شغل شما جزء مشاغل سخت محسوب می گردد یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مردان با داشتن حداقل 60 سال سن و پرداخت 20 سال حق بیمه میتوانند درخواست بازنشستگی نمایند