مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان اور

سلام. من کارمند رسمی دانشگاه هستم و 18 سال سابقه کار در ازمایشگاه طبی دارم. شغلم جزو مشاغل سخت و زیان اور هست. با احتساب 9 سال برای سختی کار، سابقه بیمه من 27 سال میشه. من میتونم از طریق تامین اجتماعی بازنشست بشم یا حتما باید از طریق دانشگاه بازنشست شم؟ اگر از طریق تامین اجتماعی بازنشست بشم چند روز حقوق می گیرم؟ ممنون هستم بابت پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست اعلام نکرده اید که چند سال سن دارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بیمه شدگانی که حداقل 25 سال سابقه پرداخت حق بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور را دارا باشند، بدون شرط سنی می توانند درخواست بازنشستگی از طریق تامین اجتماعی دهند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در کارهای سخت و زیان آور بدون شرایط سنی باو25سال سابقه بازنشستگی انجام خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سابقه 20 سال به صورت متوالی و 25 سال به صورت متناوب پرداخت سخت و زیان آور را داشته باشید بدون شرط سنی می توانید بازنشسته شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در کارهای سخت و زیان آور بدون شرایط سنی باو25سال سابقه بازنشستگی انجام خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای سخت و زیان آور باید 20 سال متالی و یا 25 سال متناوب سابقه کار داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سابقه بیمه تا 25 سال دارید بدون شرط سنی از تامین اجتماعی تقاضای بازنشستگی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با 25 سال سابقه مشاغل سخت و بدون توجه به شرایط سنی امکان بازنشستگی وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور ،
بدون شرط سنی میتوانند بازنشسته بشوند
مردان با 60 سال سن و کمتر از 20 سال سابقه بیمه ، متناسب با تعداد سال های پرداخت بیمه ،
بازنشسته میشوند

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بله با مدت سابقه که اعلام کردید میتوانید تقاضای بازنشستگی از تامین اجتماعی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای مشاغل سخت و زیان آور باید 20 سال متالی و یا 25 سال متناوب سابقه کار داشته باشید