مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تغییر ماده 126 بازنشستگی با بازنشستگی با قانون مشاغل سخت

با سلام.
بنده بهیار ارتش در سال 88 با 22سال خدمت در حالیکه به علت مشکل قلبی طبقه 4 پزشکی داشتم به علت خصومت شخصی رئیس و فرمانده مستقیم خود و گزارشهای مکرر ایشان در حالیکه مرا جهت ماده 127 معرفی کرده بودند به کمیسیون 104 معرفی شدم و با ماده 126 بازنشسته شدم. الان 2 سوال دارم.
1_آیا امکان تغییر ماده بازنشستگی به بازنشستگی با مشاغل سخت وجود دارد؟
2_به بهیاران طی بخشنامه ای سالانه چند ماه سنوات ارفاقی دادند که این هم از من دریغ شد . الان چطور میتوانم پیگیری کنم.با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به این موضوع معترض هستید می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری شکایت و پیگیری کنید