مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

با عرض سلام و خسته نباشد؛ بنده در حال حاضر 17 سال سابقه کار دارم که 4 سال آن بعنوان کمک بهیار بوده است.
سوال؛ آیا برای تکمیل سن بازنشستگی، به 4 سال مذکور سختی کار تعلق می گیرد (2سال به سابقه اضافه می شود)؟ یعنی من با 28 سال میتوانم درخواست بازنشستگی بدهم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بخشی از سوابق کاری شما جزو مشاغل سخت و زیان آور باشد یک و نیم برابر سابقه محاسبه خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با شماره گویا 1420 اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر آن چهار سال جز سختی کار در نظر گرفته شود شش سال سابقه محسوب میشود