مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه ملک جهت دریافت وام

سلام پدر اینجانب و شخص دیگری در ازای دریافت وام با مبلغ 800 میلیون در حدود 7 سال پیش سند دو منزل رو در رهن بانک قرار بدهند (چون مبلغ وام در آن بازه زمانی بالا بود از طرف بانک مقرر شد که دو سند در رهن بانک قرار بگیرد) ،پدر من سند خود را در رهن قرار داد ولی طرف مقابل ادعا کرد که در آینده نزدیک سند را در رهن قرار می دهد،به همین منظور بانک مبلغ وام 400 میلیونی را به شخص مقابل پدر اینجانب که مقرر بود با این پول گاوداری تاسیس کند قرار داد.
از آن تاریخ تا کنون ایشان هیچگونه سندی ارایه نداده و پول را نیز جهت انجام کاری صرف نکرده است.
در اصل وام را ایشان دریافت و سند ما در رهن بانک قرار دارد.
پایشان تا کنون اقدامی جهت آزادسازی سند انجام نداده

پر اینجانب سال قبل فوت شد...
حالا سوال من اینه که چطور می تونیم سند رو آزاد کنیم،با توجه به اینکه منفعت مالی از وام نبرده ایم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راهی جز پرداخت بدهی بانک توسط شما یا وام گیرنده وجود ندارد . اگر وام گیرنده اقساط را پرداخت نمی کند انوال وی را به بانک معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

راهی جز پرداخت بدهی بانک توسط شما یا وام گیرنده وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی موضوع است