مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

سلام پدرم من درسال 84 در یک کارخانه تولیدی به عنوان سهام دار مشغول به کار بود در همان سال. دو وام از یک شرکت که زیر مجموعه همان شرکت که پدرم مشغول به کار بود گرفته شد که پدرم به عنوان شخص و یک شرکت دیگر به عنوان ضامنین آن وام انتخاب شدند البته مدیر عامل آن کارخانه ای که پدرم در ان کار میکرد کس دیگه ای بود حالا بعد از 13 سال اخطاریه ای از سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور برگ لازم الاجرا برای پدرم و دو کارخانه وام گیرنده و کارخانه ضامن دیگر امده همراه با مبلغ و سود وام در این 13 سال در حالی که پدرم از ماجرای خرج و دادن وام هیچ اطلاعی نداشت چرا که مدیر عامل وام را گرفته و ان را پرداخت نکرده میخواستم بدونم الان پدرم باید چه کار کند الان پدرم یک بازنشسته تامین اجتماعی است با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام در صورت ضمانت مسولیت پدرشما به قوت خود باقی است وخلاف ان نیاز به اثبات دارد

پرسشگر :

سلام خانم اذربیک اولا اینکه بعد از 13سال تمام افراد از مدیر عامل وهیئت مدیره عوض شده بعد اینکه پدرم هیچ چیزی. بنام خود ندارد فقط. حقوق. بازنشستگی دریافت میکند درصورت اجرای حکم پدرم ایا به زندان میرود یا. از حقوق ان کسر میشود

پرسشگر :

درضمن همن کارخانه. وام گیرنده هست. هم کارخانه ضامن

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
ارتباطی به گذشت زمان و تغییر هیات مدیره ندارد.
خواهان معمولا از هر ضامنی اموالی بدست آورد طلب خود را استیفا می نماید. و شما با اثبات اعسار و نحو تقسیط آن شرایط تان مشخص میشود.

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

تغییر اعضای ارتباطی به مسئولیت پدر شما ندارد وایشان بعنوان ضامن میتواند پس از پرداخت به مدیون اصلی مراجعه کند وبا طرح دعوی تقسیط زندان منتفی است مگر اقساط پرداخت نشود

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد از مدير عامل متخلف شكايت نمايد و دادخواست مطالبه وام را طبق سند و مدارك و شواهد بدهد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بالاخره ضامن بوده وباتوجه بصدوراجراییه بایدبپردازدنهایتااعسارردهد.واگردلیلی برعدم مدیونییت پدر داریدبامدارکدادخواست توقف عملیات اجرایی وابطال اجراییه سهم پدرتان بدهیدکه بعیداست قبول کنندپس رواعسارتمرکزکنید