مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید من میخوام از شوهرم طلاق بگیرم توافقی شوهرم دوتا وام به اسم من گرفته بود یکیش وام ازدواج و بابامم شده بود ضامنش الان که میخوام مهرمو ببخشم بهش ولی نمیدونم چه تضمینی بگیرم ازش که پرداختش کنه بعدا بخاطر وامهای که اسم من هست و بابام ضامنشه توروخدا راهنماییم کنید.
چون بعد این ممکنه وامو پرداخت نکنه چون الان به خاطر مهریه گیر وام و پرداخت میکنه ولی بعد اینکه مهریه بخشیده بهش ممکنه پرداخت نکنه شغل شوهرمم آزاده
خواهش میکنم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضایی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی خود را بطور کامل دریافت نمائید.

یک وکیل

سلام
اینقدر نگرانی وجود نداره برای چی اینقدر نگرانین
چنانچه تاکنون پاسخی نگرفتین با بنده تماس بگیرین

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

راهنمایی شما مستلزم مشاوره حضوری میباشد شما میتوانید با شماره همراه بنده تماس بگیرید

یک وکیل

از ایشان یک چک به اندازه ای که پدرتان ضامن شده اند در یافت نمایید یا چنانچه با مراجعه به بانک مورد نظر تقاضای تغییر ضامن دهید چنانچه این امکان وجود داشته باشد جای نگرانی نخواهد بود

سرور ثانی نژاد

سرکار خانم سرور ثانی نژاد :

سلام شما می توانید یک چک به مبلغ وام از شوهرتون دریافت کنید بابت تضمین اقساط

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

علی رغم میل باطنی باید بگویم متاسفانه از دست شما کاری ساخته نیست و این تنها به وجدان و تعهد ماالی وام گیرنده مرتبط می شود؛ چراکه بانک تنها ضامنین را در صورت عدم وصول به رسمیت می شناسد
اما پیشنهاداتی را می توان در این راستا ارائه داد از جمله شرط به پرداختت اقساط به صورت رسمی که برای آگاهی از نحوه چند و چون امر می بایست به دفتر وکیل حاذق مراجعه نمایید از این رو
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازطریق پنل مشاوره تلفنی بااینجانب گفتگو کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
میتوانید طی لایحه ای توافق نمایید و تا دادگاه در رای خود قید کند بعدا دچار مشکل نشوید یا در متنی تخصصی جدا گانه اقدام نمایید البته باید وجه التزام متناسب تعیین نمایید تا اگر به عهد خویش وفا نکرد متضرر نشوید، بهتر است با یک وکیل دادگستری مشاوره نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.
موفق باشید