سلام، ميخواستم بدونم برای طلاق توافقی چه مراحلی بايد انجام شود، و آيا بايد طرفين يا حداقل زن ميبايست وكيل اختيار كند؟
سلام" مراحل آن از لحاظ شکلی و نه ماهوی غیر از دادخواست طلاق توافقی شبیه به سایر انواع طلاق است به جز اینکه ارجاع امر به داوری در این نوع طلاق {توافقی} حذف شده و مرحله مرکز مشاوره خانواده به منظور اصلاح ذات البین به شرایط شکلی آن اضافه گردیده است . در پاسخ به سؤالی که فرموده بودید جهت طلاق توافقی نیاز به گرفتن وکیل هست یا خیر باید عرض کنم ؛ شرط عقل و احتیاط آنست که انجام هر کار تخصصی توسط کارشناس و متخصص متعهد ، کاربلد و منصف آن رشته انجام شود تا موجب خسران احتمالی قریب به یقین نگردد هر چند الزامی در انجام آن نباشد .
16:34:35 1396/7/18
سلام کاربر گرامی در طلاق توافقی قبل از ارائه دادخواست زوجین جهت اصلاح ذات البین به مشاوره ارجاع میشن تا در صورت سازش و یا احتمال انصراف از درخواست خود به نتیجه برسن در صورتی که به خواسته خود مصر باشند مشاور نظر خود را به دادگاه اعلام میکنه و مثل سایر دعواوی طی دادخواستی به دادگاه خانواده ارجاع میشه و شعبه ارجاع شده با تعیین وقت فوق العاده و با دعوت از زوجین و عنداللزوم وکلای آنها نسبت به صدور طلاق توافقی اقدام میشهة در خصوص سوال دیگرتان باید عرض شود که طرح هر گونه دعاوی و اعطای وکالت به وکلای دادگستری حتماً نتیجه ای بهتر از اقدام خود شخص خواهد داشت خصوصاً در دعاوی خانوادگی.
16:48:03 1396/7/18
ممنون از راهنمايي شما بزرگواران
يه سوال ديگه:
هزينه حق اين نوع طلاق براي هر كدوم از طرفين چه ميزانه؟و اينكه من بعنوان يك زن چه اختياراتي ميتونم در اين نوع طلاق غايل باشم و خواهان چه حق و حقوقي ميتونم باشم؟
17:46:16 1396/7/18
با سلام
با تقدیم دادخواست به همراه توافقنامه وگواهی مشاوره میتوانید به دادگاه خانواده محل مراجعه کنید
18:37:46 1396/7/18
سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله
18:49:13 1396/7/19
خیر لازم نیست حتما وکیل داشته باشید. دادخواست طلاق توافقی به دادگاه خانواده بدهید
19:00:33 1396/7/19
خیر لازم نیست وکیل داشته باشید. خودتان میتوانید اقدام کنید ودادخواست طلاق به دادگاه خانواده بدهید
19:02:25 1396/7/19
با سلام و احترام
دادخواست شما پس از طرح در دادگاه خانواده و تعیین شعبه در صورت اصرار طرفین به جدایی به مرکز مشاوره جهت اصلاح ذات البین ارجاع میگردد و در صورت اصرار مجدد بر طلاق پس از اعلام نظر مرکز مشاوره و ارایه گواهی عدم بارداری زوجه دادگاه رای خود را در اینخصوص صادر مینماید
در ارتباط به نیاز به حضور وکیل هم مطمینا حضور وکیل با توجه به تخصص در این امر کار را تسهیل مینماید ولی الزامی در اینخصوص وجود نداشته و زوجین میتوتنند به همراه هم برای طی مراحل به دادگاه خانواده مراجعه نمایند
در ارتباط با سوالات دیگر شما در ارتباط با هزینه عرض کنم هزینه هایی که به شما تحمیل میشه عبارت است از هزینه طرح دادخواست ومشاوره خاناده و تست گواهی عدم بارداری و هزینه دفتر خانه
با توجه به اینکه این نوع طلاق از اسمش پیداست و توافقی است تعیین هزینه برای هریک از طرفین هم بصورت توافقی میباشد. و در ارتباط با حق و حقوق قانونیه شما همانطور که میدانید عبارت از مهریه و نفقه و اجرت المثل میباشد که با توافق با زوج میتونید مقداری از اون رو دریافت کنید
باید توجه داشته باشید که با توجه به اینکه طلاق به صورت توافقی هست در صورتیکه شما اصرار به دریافت این حقوق داشته باشید و همسر شما مخالف باشه امکان صدور رای طلاق توافقی وجود نداشته و زوجین میبایست در تمامی مسایل زندگی مشترک اعم از مالی و غیر مالی توافق داشته باشند
19:44:19 1396/7/19
با سلام و احترام
در محبت و علاقه شما به ادامه زندگي به شرح مرقوم در سوال شك و شبهه اي بنظر نمي رسد
مهارت هاي زندگي مشترك را فرا بگيريد و زندگي را حفظ نماييد
خانم ها برخي مواقع نيازمند محبت و عشق دو چندان هستند
گاهي تحت تأثير زندگي و اموال سايرين يا حرف و نقل هاي تهمت و افتراي زنانه مي باشند و همواره ميتوان گفت دو پارادايم بين زوجين در حقوق و فلسفه وجودي خانواده ايراني در جريان است :پول مي خواهد كه كام دهد يا محبت مي خواهند كه عشق پرورند:
نخست آن که در حقوق کامجویانه، مفهوم نکاح مساوی و مساوق با تمتع جنسی است لیکن در حقوق عاشقانه مقصود از خانواده، پایبند بودن زن و مرد است به یکدیگر، و مکلف بودن آنان به تربیت فرزندان. دوم آن که زن را در حقوق کامجویانه شیئی و موضوع بهره برداری می شمرند؛ حقوق عاشقانه اما او را چون هدفی برای خود می نگرد. سه دیگر آن که ادبیات حقوق کامجویانه به بهکارگیری گسترده اصطلاحات استمتاعی شایق است، لیکن حقوق عاشقانه در حفظ عفت کلام خود ساعی است. چهارم آن که حقوق کامجویانه فقط زن را به وفاداری ملزم میداند اما در حقوق عاشقانه، زن نیز به جدّ محق است که خواهان پایبندی مرد به خانوادهاش باشد. پنجم آن که حقوق کامجویانه، به رغم نامش، شهوت را سرسری میگیرد لیکن حقوق عاشقانه شهوت را در مقام مهم خود مینشاند و آن را همچون ملعبهای نمیخواهد.
حال اگر استمرار اين وضع به صلاح نيست براي طلاق توافق نماييد و بخواهيد مهريه را ببخشد تا طلاق دهيد؛ در ضمن با اعسار هيچ موردي اگر اموال نداريد منجر به زندان در شرايط فعلي نمي گردد و در پناه قانون هستيد!
براي مرد خوب و اهل زندگي همواره دختران و زنان نجيب و خوب براي ازدواج فراهم است مدارك خاصي نياز نيست
جلسات بهزيستي و مشاوره و اسناد نكاح و شناسنامه و كارت ملي زوجين و توافق در مهريه و نفقه و جهيزيه و حقوقات مالي و تعيين تكليف فرزندان مشترك و تست بارداري كافي است
#دكتر امين اميني زارع
10:04:33 1401/9/13
بادرود
پرسشگر ارجمند،
به مطالب ذیل توجه فرمایید
طلاق توافقی همانطور که از نام آن پیداست یکی از روشهای طلاق بوده که در آن زن و مرد با قبول و توافق شروط خاصی از یکدیکر جدا میشوند در این نوع از طلاق زن و شوهر میبایستی در مورد کلیه مسائل مربوط به مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و زمان و نحوه ملاقات، جهیزیه و اجرتالمثل و … توافق کنند. دادگاه با در نظر گرفتن این توافق گواهی عدم امکان سازش که یکی از مهمترین مدارک برای طلاق توافقی است صادر میکند.
بعد از گرفتن گواهی عدم سازش، زوجین باید ظرف مدت سه ماه این گواهی را به یکی از دفترخانه های طلاق ارایه نمایند در غیر اینصورت این گواهی از درجه اعتبار ساقط شده و برای انجام آن میبایست دوباره دادخواست دهند.
در این نوع طلاق نیاز به تعیین داور نیست، اما زوجین باید به مشاوره بروند.
زوجین میتوانند جهت تسریع روند حق تجدیدنظرخواهی را به اتفاق ساقط کنند.
و بهتر است با یک وکیل مشورت گردد.
19:23:10 1403/2/7
با سلام اگر زوج و زوجه تا تمام مراحل حاضر شوند نیاز به وکالت نیست اما وکالت نامه خیلی میتواند کمک کند
01:48:52 1403/6/15
دادراه یک درگاه و پلتفرم ارتباطی است و به عنوان یک واسطه مردم را به وکلا، حقوقدانان و کارشناسان وصل میکند. دادراه خود به مردم خدماتی به جز برقراری ارتباط بین آنها با وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران ارائه نمیدهد. همچنین دادراه امکان ثبت پرسشهای مردم، ثبت درخواست آنها برای استفاده از خدمات وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران و ثبت درخواست گرفتن وکیل یا مشاور را فراهم میآورد و این سوالات و درخواستها را در معرض دید وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران قرار میدهد تا به صلاحدید خود به این درخواستها و سوالات پاسخ دهند.
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه 34، پلاک 4
تلفن پشتیبانی: 02188106553
تلفن: 02188886412
ایمیل: dadrah.ir@gmail.com
ایمیل شکایات: dadrah.ir@gmail.com
ارسال پیام
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.
خطایی رخ داده است. لطفا دوباره امتحان کنید
کاربر گرامی؛ در حال حاضر ارسال کد از طریق پیامک با اختلال سراسری مواجه است. در صورتی که هم اکنون پیامک به دست شما نرسید، لطفا در زمانی دیگر مجددا تلاش نمایید.
برای آگاهی از حقوق خود، صفحه اینستاگرام دادراه به آدرس زیر را دنبال کنید.