مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام. یک نفر بعنوان گیرنده وام با وثیقه قرار دادن سند مردم از بانک وام میگرفت. یک مقدارش را به صاحب سند میداد و بقیه انرا برای خودش. روی سند من وام گرفت و مقداریشو به من داد و بقیه را برای خودش برداشت. اکنون ایشان به جرم کلاهبرداری در زندان میباشد سند من به بانک بدهی ندارد و قبل از فک رهن توسط بانک توقیف شده است. من نیز سهم خود را پرداخت کردم. طبق گفته بانک سند هیچ بدهی به بانک ندارد منتها چون دراختیار این آقا بوده توسط بانک توقیف شده است. اکنون من برای آزادی سندم چکار میتونم بکنم. با تشکر

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه سند شما برای وامی که بعنوان وثیقه گذاشته شده و آن وام تسویه شده باشد دیگر نباید سند شما در رهن بماند و با درخواست شما طی مراحل اجرایی باید فک رهن انجام شود لیکن چنانچه با عنوان دیگری در رهن باشد باید طبق توافق صورت گرفته اقدام قانونی و اجرایی طی شد تا سندتان از رهن بانک آزاد بشه لذا دقیقاً‌علت در رهن ماندن و عدم آزاد شدن یند خود را از بانک مزبور جویا شودید و سپس نسبت به حل آن اقدام نمائید.

یک وکیل

سلام" قبلاً این سؤال به نحو دیگری مطرح شده و تکراریست . با این حال اینطور پاسخ داده می شود ؛ اگر سند مالکیت مورد ادعا در گروگان بانک و یا بابت ضمانت و سپردن وثیقه و یا فعل مجرمانه نحت توقیف مرجع قضایی نیست می توانید دادخواست استرداد سند مالکیت خود را به طرفیت بانک عامل در دادگاه صالح مطرح نمائید تا رسیدگی و حکم صادر شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دادخواست استرداد سند رو به طرفیت بانک بدهید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
اگر سند شما تنها از بابت وثیقه وام بوده و این وام نیز تسویه شده شده است ابتدا درخواست کتبی خود را به صورت اظهارنامه به بانک ارایه دهید در صورت عدم پاسخگویی و عدم فک رهن دادخواست خود را مبنی بر الزام به فک رهن از پلاک ثبتی خود را به دادگاه محل وقوع ملک تقدیم نمایید
اما در صورتیکه از بابت امر دیگری توقیف گردیده میباست ابتدا از علت ان اطلاع حاصل نمایید تا پس از ان به شما مشاوره داده شود

یک وکیل

با سلام با نظر همکار محترم جناب آقای رضوی موافقم