مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط وام

باسلام خدمت مدیران سایت خوب دادراه اینجانب در سال 84 وام خرید خودرو خریدم از شخصی که وام مال پست بانک بود ولی درروز گرفتن وام من پشیمان شدم ولی ضامن من گفت که من ضمانت کردم خودم وام رو میگیرم و اقساطش رو پرداخت میکنم من هم قبول کردم مبلغ وام 5ملیون بود و اقساطش ماهی 108هزارتومان بود حتی دفترچه اقساطش رو از من گرفت ولی امروز از دادگاه برای من احضاری امده که شما مبلغ وام رو پرداخت نکردین و مبلغ وام هم شده 11300000هزار تومان شده. و تا الان هم حتی یک برگه از بانک برای من نیامده که شما اقساط رو پرداخت نکردید تا امروز که از دادگاه احضاریه امده و الان من متوجه شدم که ضامنین من از دوستان اون اقا بوده که من اصلا نمیشناسم و از طرفی من توان پرداخت این وام رو ندارم از طرفی این اقا چند سال قبل یه بدهی بالا اورده و یه مدتی درزندان بوده و ازاد شده و من از ایشان بی خبر هستم ازتون خواهش میکنم تمنا میکنم که من رو راهنمایی کنید که چکار کنم ممنون از شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
شما باید ضامن را بیابید
در هر حال شما به عنوان وام گیرنده و یا ضامن شناخته شده اید

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی هر چند عملاً شما از وام بانکی استفاده نکرده اید ولی با توجه به اینکه در بانک مشخصات شما بعنوان وام گیرنده درج شده لذا بانک شما را بعنوان مدیون و متعهد جهت بازپرداخت اقساط و مبالغ معوقه خواهد شناخت نتیجتا و لاجرم شما باید با بانک تسویه حساب کنید و بر اساس اسناد خود مبلغ پرداختی را از آن فرد طی دادخواستی مطالبه کنید، ضمناً یک شکایت کلاهبرداری هم میتوانید مظرح بکنید ولی احتمال موفقیت خیلی کم هست.موید باشید.

یک وکیل

سلام" بدهکار و ضامن ( مضمون عنه و ضامن ) هر دو برای پرداخت اقساط وام مسئولیت تضامنی دارند و طلبکار ( بانک در اینجا) مخیر است طلب خود را از بدهکار بگیرد یا ضامن وی . و اما در خصوص ناتوان بودن در پرداخت بدهی می توانید با معرفی شهود واجد شرایط ، دادخواست اعسار بدهید تا کل بدهی یکجای شما تقسیط گردد . ارائه پاسخ کاملتر و اطمینان بخش تر به سؤال مستلزم رؤیت و مطالعه اسناد و مدارک مورد ادعا و مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام ضامن و مدیون اصلی متضامنا مسوولیت پرداخت دارند شما ناچار از پرداخت می باشید و البته باید پس از صدور اجراییه دادخواست اعسار و تقسیط از محکوم به مطرح نمایید

پرسشگر :

با سلام بسیار ممنون از راهنمایی تون

یک وکیل

شما ناچار به پرداخت بدهی هستید و پس از صدور اجراییه می توانید با معرفی دو شاهد دادخواست اعسار بدهید. بهتر است با یک وکیل در این مورد مشاوره حضوری داشته باشید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به این سوال قلاً پاسخ داده شده است.یاالل