مشاوره حقوقی رایگان - پرسش مالی

سلام من بواسطه یک نفر از بانک وام گرفتم. ولی اکنون اون شخص واسطه به اتهام کلاهبرداری در زندان است و سند من که در رهن بانک بوده نیز توقیف شده است. باتوجه به اینکه من بدهی به بانک ندارم. چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" شما وام گرفته ای و سند وثیقه شما گروگان بانک است ، اونوقت می فرمائید من بدهی به بانک ندارم !!!؟ کاری نمی خواهد انجام بدهید فقط اقساط وام بانک را در سررسید بپردازید !

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

سلام بفرمایید که نقش حقوقی آن شخص در اخذ وام توسط شما چه بوده ؟ مثلا ضامن یا معرف؟ ایا سندی امضا نموده و یا تعهدی داده ؟

یک وکیل

با سلام اگر وام گرفته اید که باید پرداخت کنید در صورت تسویه حساب هم باید فک رهن کنید که اگر بانک فک رهن نکرد دادخواست بدهید.در غیر اینصورت باید دید شخص واسطه چه نقشی در وام شما داشته است؟آیا اعمال نفوذ کرده است؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورتیکه سند خود را جهت دریافت وام در رهن بانک گذاشته و وام دریافت کرده اید میبایست اقساط انرا نیز در سر رسید پرداخت نمایید و کلاهبردار بودن واسطه دریافت وام تاثیری در اینخصوص ندارد