مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام خسته نباشید
من قبلا تو کار دولتی بودم اومدم بیرون...ضامن یه همکار شدم که وام گرفت مبلغ10 میلیون باز پرداخت 15 میلیون...الان ایشون از کار امده بیرون و قسط وامشو نمیده..10 میلیون دیگه داره تا تسویه کنه...وام هم سه ساله بوده که الان یک سال و نیم ازش گذشته...خودش که جواب تلفنشو نمیده ولی میگن زندانه...داداشش میگه نیست...الان هرچی میگم بریز حساب داداشش میگه باشه ولی اقدامی نمیکنن...بانکم رو حساب من میخواد اقدام کنه ولی هنوز چیزی از حسابم کسر نشده و حسابامو خالی کردم...خواستم بدونم اینو باید چکار کنم...میشه شکایت کرد یا نمیشه...در ضمن بانکی که وام گرفتیم واسه کرمانه...من استان مرکزی هستم و وام گیرنده استان فارس....اگه شکایت بخوام بکنم باید از شهر خودم اقدام کنم یا شهر وام گیرنده...لطف برام توضیح بدید...ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام تا زمانی که پولی از حساب شما کسر نشده باشد که دادخواست شما به نتیجه ای نمی رسد همچنین شما ضامن هستید و ملزم به پرداخت،بعد از پرداخت می توانید علیه مدیون اصلی دادخواست بدهید و مبالغ پرداختی را مطالبه کنید.

یک وکیل

سلام" بانک باید برای گرفتن طلبش بر علیه بدهکار یا ضامن وی یا هر دو شکایت نماید نه شما ! شما هم اگر محکوم به پرداخت شدید می توانید جهت مطالبه بر علیه مضمون عنه و بدهکار اصلی به نشانی خوانده دعوی در مرجع قضایی صالح شهر یا بخش استان فارس دادخواست ارائه نمائید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پس اقدام بانک در خصوص اخذ وجه از شما،شما می توانید با اسناد مثبته بر علیه بدهمکاربا موضوع مطالبه وجه در محل اقامتش طرح دعوا نمایید.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید در اسرع وقت مدیون اصلی را یافته و نسبت به پرداخت معوقات و سار اقساط اقدام نمایید در غیر این صورت بانک شما را به عنوان ضامن در فشار قرار خواهد داد
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا نگارش لوایح و خواسته خویش با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید
قل ز تماس پیامک ارسال دارید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکار گرامی سرکار خانم جرجانی در اینخصوص کامل است