مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی جز مشاعات است؟

با سلام.
آیا پارکینگ اختصاصی که حدود فرضی آن در سند مشخص شده است جز مشاعات به حساب می‌آید؟ در صورت خرابی آن قطعه، می توان پول تعمیر را از همه همسایه ها مطالبه کرد؟ یا بالعکس، در صورت تصمیم اکثریت به تعمیر پارکینگ ‌‌‌‌ها، می‌توان از تعمیر قطعه اختصاصی امتناع کرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه پارکینگ خود شمادباشد مشاعات نمی باشد و هزینه تعمیرات به عهده خودتان است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پارکینگ درسند اختصاص به شما دارد ولی در صورت تصمیم برای تعمیر به وسیله اکثریت نمی توانند ار تعمیر ان قسمت خوداری کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در محیط پارکینگ اختصاصی شما نیاز به تعمیر باشد هزینه تعمیر آن بر عهده شخص شما خواهد بود نه کلیه مالکیین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر جزو مشاعات باشد هزینه برعهده همه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعمیر پارکینگ به عهده همه مالکین است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله جز مشاعات است
و هزینه آن بر عهده تمام مالکان است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان ممانعت جهت تعمیر نمی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام در صورتی که پارکینگ در سند شما ذکر گردیده مختص شما می باشدومشاع نمی باشد،هزینه تعمیرات برعهده خودتان می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پارکینگ اختصاصی جزء مشاعات نیست و تعمیرش با خودتان است.