مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک در ساختمان

با سلام.من در یک ساختمان 7واحدی زندگی میکنم که پارکینگ همه واحدا در سندشون توی زیززمین هستش به جز پارکینگ من که در همکف است.جلوی ماشین بنده در سازمان ثبت اسناد کروکی یک پارکینگ دیگر هم امده که به اسم کسی ثبت نشده.حال سوال بنده این است،از این 6 واحد آیا کسی حق دارد جلوی ماشین بنده پارک کند و مزاحم رفت اومد من شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
با توجه به اینکه پارکینگ همه واحد ها مشخص است هر واحد باید در واحد اختصاصی خود پارک کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر میتوانید مانع از مزاحمت او شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پارکینگ متعلق به شما باشد کسی بدون اجازه شما حق استفاده از ان را ندارد