مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد درب اختصاصی پارکینگ اختصاصی در مجتمع مسکونی

سلام
بنده مالک یک واحد آپارتمان از مجتمع 15واحده هستم در سند دارای 2پارکینگ اختصاصی می باشد.
با توجه به اینکه طبقه همکف 8واحد از یک درب تردد می نمایند و اینکه دو پارکینگ بنده در یک ضلع ساختمان قرار دارند و هیچگونه تاسیسات مشترک در این قسمت نیست آیا میتوانم پارکینگ خود را محصور و درب اختصاصی از ضلع دیگر ایجاد نمایم؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوالی که مطرح کردید مستلزم این است که به دقت بررسی شود و اسناد و مدارک رویت شود و بعد نظر قطعی داد چرا که سوال شما سوال چند بعدی است و باید به آن توجه ویژه ای کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موقعیت ملک بررسی شود تا مزاحمتی برای بقیه نداشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست
هر گونه ساخت و سازی نیاز به رضایت سایر مالکین است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درصورت کسب رضایت سایر مالکان میتوانید اقدام به ایجاد درب اختصاصی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پارکینگ شما در مشاعات می‌باشد بنابراین برای هرگونه تصرفی نیاز به اذن بقیه مالکین دارد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام خیر جز با رضایت سایر مالکین امکانپذیر نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید با توافق سایر مالکین و رعایت مقررات شهری اینکار را انجام دهید

یک وکیل :

با سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با اخذ مجوز از شهرداری و رضایت سایرمالکین قابل اقدام می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر امکانپذیر نیست مگر با اجازه کلیه ساکنین