مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن درب برای پارکینگ اختصاصی از سه طرف بسته

با سلام
پارکینگ بنده در قسمتی از ساختمان قرار گرفته که به اندازه یک پارکینگ تورفتگی دارد و از سه طرف دیوار داشته و محصور است و سمت چهارم نیز فقط برای عبور خودرو بنده استفاده می‌شود.
با توجه به اینکه پارکینگ اختصاصی است و کمی قبل قطعه ای از موتور سیکلت بنده به سرقت رفته آیا میتوانم در سمت چهارم در فضای مختص به خود درب کرکره نصب نمایم، لازم به ذکر است که هیچگونه تاسیسات یا درب ورودی یا محل عبور یا حتی کلید برق سایر قسمت ها در پارکینگ بنده وجود ندارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست
با توجه به اینکه مشاع است باید با اجازه بقیه مالکین باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است قبل از هر اقدامی رضایت سایرین اخذ شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه رضایت تمامیمالکین را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر امکان ندارد مگر با موافقت همه مالکان اپارتمان

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با رضایت کلیه مالکین امکان پذیر است