مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

22ماه پیش یک واحد اپارتمان از یک فروشنده دوم که مشاور املاک بوده وبنگاه معاملاتی دارد یک واحد اپارتمان تک واحده در استان آذربایجان غربی شهر ارومیه خریداری نمودم ودر مبایعه نامه قید گردیده این واحد بصورت تک واحدی ودارای پارکینگ اختصاصی بوده وجلو پارکینگ هم مطلق به این واحد میباشد که هم فروشنده امضا نموده وهم مالک وسازنده آپارتمان بعنوان شاهد 1 مبایعه نامه را امضا نمودندوهم اکنون بیش از 4 ماه از تحویل آپارتمان گذشته وسازنده ضمن عدم رعایت سایر تعهدات قید شده در مبایعه نامه هم اکنون نیز اعلام میکند که پارکینگ اختصاصی هم تحویل نمیدهم در صورتی که سازنده هم اکنون 3 واحد پارکینگ اختصاصی دارد وهیچ کدام را به بنده تحویل نمی نماید .
لطفا راهنمائی نمائید که چگونه میتوانم به حق و حقوق خود برسم و پارکینگ اختصاصی قید شده در مبایعه نامه را تحویل بگیرم .
لازم به ذکر است که سازنده آپارتمان با فروشنده که بنگاه دارد آشنا و یا فامیل میباشند.
آیا به قانون مراجعه کنم و وکیل بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه شما باید بررسی گردد تا راهکار مناسب به شما ارائه گردد می توانید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در مبایعه نامه پارکینگ هم آمده باید الزام فروشنده به تحویل پارکینگ را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در مبایعه نامه پارکینگ مقرر به تحویل بوده است باید الزام فروشنده به تحویل پارکینگ را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل پارکینگ اختصاصی به استناد مبایعه نامه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باتوجه به مدارکی که دارید مورد بررسی قرار بگیرد سپس راجع به این موضوع اظهار نظر کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در مبایعه نامه پارکینگ ذکر شده باشد باید الزام فروشنده به تحویل پارکینگ را بگیرید