مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن ماشین و موتور در یه پارکینگ

با عرض سلام. میخواستم بدونم همسایه ما میتواند داخل پارکینگ خودش هم ماشینشو پارک کند و هم موتورشو از لحاظ قانونی منعی ندارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در محدوه پارکینگ خودش باشد و مزاحمتی برای دیگر همسایگان نداشته باشد بله. در غیر اینصورت میتوانید دادخواست دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در محل اختصاصی خودش باشد و مزاحمتی نداشته باشد مشکلی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در محل اختصاصی خودش باشد و مزاحمتی نداشته باشد مشکلی ندارد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر ایشان دارای یک پارکینگ هستند واگر برای بقیه مزاحمتی نداشته باشد و تجاوز به حریم پارکینگ دیگری نکند خیر مشکلی ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً پارکینگ جای پارک خودرو و نه موتورسیکلت مگر سایر مالکین اجازه داده باشند

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود خودتان که میفرمایید پارکینگ خودش ،پس می تواند این کار را انجام بدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فقط حق اجازه پارک یک خودرو را خواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگرمزاحمتی ایجادننماید، خیرمنعی ندارد

یک وکیل

اگر مزاحمتی در تردد و دسترسی ها ایجاد ننماید عرفا ممانعتی نیست