مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

با سلام و درود
بنده طی قرار دادگاه کیفری متهم به رابطه نامشروع با همسر دوستم شدم که دوستم با همسرش مشکل داشت و از من هم شکایت کرد ولی من هیچگونه ارتباطی با همسر ایشون نداشتم و فقط پیام اینستاگرام دادم که همسرتون معتاد هستند و ایشون هم سوال و جواب کرد بعد از چند روز فحش داد و خودش رو جای دوستم جا زد و منم فکر کردم دوستمه الفاظ رکیک به کار بردم و فحش دادم.رای دادگاه اومده و نوشته طبق دفاعیات من و مخالفت شدیدم از رابطه نامشروع و چندتا دلیل دیگه که یکیش عدم وجود دلایل کافی شاکی هست دستور منع تعقیب داده ولی تا 20 روز مهلت تجدید نظر داده و باز صبح پیامک اومده که پرونده شما به شعبه فلان ارجاع شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ میگردد،این همون تجدید نظره؟و اینکه آیا نیاز به حضور من هست در دادگاه؟چون من ماه آینده سربازم و نیستم و هم اینکه احتمال داره که به اشتباه رای به محکومیت من بدهند؟چون من جز این پیام ها که به دادگاه ارائه داده بودم هیچ ارتباطی با همسر ایشون نداشتن
ممنون میشم راهنماییم کنید وکلای عزیز
خسته نباشید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ظاهرا از رای مذکور اعتراض شده لذا در صورت نیاز شما رااحضار خواهند نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تجدید نظر خواهی شده و شما باید لایحه ارایه دهید و در صورت نیاز احضار میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام لایحه خود را آماده نمایید و در صورتی که نیاز باشد احضار می شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود بنظر اعتراض شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر این اعتراض به قرار منع تعقیب است و