مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام من تقریبا دوسال پیش یه پرونده ای داشتم بابت تهمت دزدی که بهم زده بودن پرونده پرونده به اجرا رسیدو تمام شد ضمانتم ازاد کردم و پروندم کلا تمام شد الان از ثنا برام پیام اومده شماره پرونده به شماره بایگانی......... به نحیه 18 ارجاع شده درصورت لزوم از ثنا پیگیری فرمایید
این به چه معناست؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اگر با سرشماره عدل ایران آمده منتظر ابلاغ بمانید یا به همان شعبه مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است که حضوری پیگیری کنید