نیاز به مطالعه متن میباشد
وصیت تا ثلث نافذ است لذا هر اقدامی مبنی بر نقل و انتقال نسبت به این ثلث قابل ابطال است
با سلام. اگر مادر در قید حیات هستند خود میتوانند نسبت به وصیت خود اقدام کنند ولی اگر فوت شدند وراث باید عدم قصد واقف(مادر) را اثبات کنند.
لطفا اعلام کنید پدر و مادر هریک فوت نموده اند یا در قید حیات هستند؟
سلام نیاز به بررسی سند تنظیم شده است شما میبایست با ارائه دلایل ادعای خود را اثبات نمایید
با سلام
اگر وقفنامه ب درستی تنظیم شده باشد معتبر است و طبق آن باید عمل بشه.
ضروری میباشد که مدرک مورد اشاره در متن مسئله، به رؤیت برسد. اگر محرز بشود که مادرتان از این امر اطلاع نداشته است، عمل حقوقی، فاقد اثر قانونی میباشد.
با سلام باید مدارک توسط وکیل بررسی شود
درود، نیازمند بررسی تخصصی متن آن است
سلام و احترام
مادرتان میتواند به دلیل «فریب» و «عدم آگاهی و رضایت» درخواست ابطال سند وقفی را از دادگاه بخواهد.
۷با توجه به اینکه وقف عقدی است لازم و خروج مال از مالکیت با قصد و اراده واقعی واقف انجام میشود، چنانچه اثبات شود پدر با فریب و بدون رضایت آگاهانه و اراده مستقل مادر، سند رسمی وقف به نام او تنظیم کرده و امضا گرفته، میتوان به استناد مواد ۱۹۰، ۲۱۸ و ۶۵۷ قانون مدنی و ماده ۷۰ قانون ثبت، دادخواست ابطال سند رسمی وقف را به جهت فقدان قصد و رضا یا تدلیس در تنظیم سند مطرح نمود.
باسلام واحترام
کاربرگرامی درصورتی که مادر در قید حیات می باشند می توانند وصیت نامه مزبور را از درجه اعتبار ساقط نمایند درغیراینصورت اولاً وصیت صرفاً نسبت ثلث اموال معتبر می باشد ثانیاً تحقق وقف منوط به قبض می باشد و رصورتعدم قبض امکان ابطال آن توسط وراث وجود دارد
اگر بدرستی تنظیم شده باشد مشکلی نیست
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.