درود و وقت بخیر، ورود لوله به فضای جنب و سوراخ شدن جداره قفسه سینه طبق بند پ ماده ۷۰۹ قانون مجازات اسلامی از مصادیق جراحت جائفه نیست ولی به لحاظ تخریب و نفوذ جسم فلزی به داخل بدن، دیه آن معمولاً ارش تعیین میشود مگر آنکه ورود به قفسه سینه همراه با پارگی جدی اعضای داخلی باشد که در این صورت ممکن است مشمول دیه جائفه گردد
امید وارم پاسخ کمکی هرچند کوچک بشما بوده باشه و در پناه ایزد متعال باشید
مطابق نظر قطعی پزشکی قانونی دیه به استناد کتاب چهارم بخش دیات قانون مجازات اسلامی محاسبه میشود
دیه توسط پزشک قانونی تعیین میشود
با توجه به شرح آسیب، اگر لولهگذاری (چست تیوب) به فضای داخلی قفسه سینه وارد شده باشد، ممکن است مشمول جراحت جائفه شود که طبق ماده ۴۸۲ قانون مجازات اسلامی، معادل یکسوم دیه کامل است. اما تعیین نهایی نوع جراحت (جائفه یا غیرجائفه) و درصد دیه، صرفاً بر عهده پزشکی قانونی است. در برخی موارد مشابه، اگر صرفاً برای تخلیه مایع بوده و بدون پارگی جدی، ارش (دیه غیرمقدر) تعیین میشود. پیشنهاد میکنم گزارش پزشکی قانونی را دقیق بررسی کرده یا در صورت نیاز، اعتراض به نظریه کارشناسی ثبت نمایید.
سلام پزشکی قانونی تعیین میکند
بسته به نظر پزشک قانونی بین ۱ تا ۵ درصد دیه
بادرود
دیه لولهگذاری ریه (چست تیوب) معمولاً بهعنوان جائزه (هزینه درمانی) در نظر گرفته میشود و دیه مستقلی ندارد، مگر در مواردی که بهدلیل کوتاهی یا تقصیر پزشک به آسیب بیشتر منجر شده باشد. بنابراین، این اقدام درمانی هزینه محسوب میشود، نه دیه
پاسخ دادم
سلام با توجه به کتاب چهارم قانون مجازات اسلامی با موضوع دیات، محاسبه دیه به شکل دقیق، صورت خواهد پذیرفت.
سلام. دیه لوله گذاری نداریم.دیه آسیب وارده ازطریق پزشک قانونی تعیین میشه. اگه منظورتون جراحی که باعث تخلیه خون شده، میشه خسارات رو جداگانه مطالبه کرد.
با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی توسط پزشکی قانونی تعیین می شود.
تعیین مقدار دیه با پزشکی قانونی است
سلام درصد دیه با توجه به محل و میزان آسیب وارده تعیین خواهد شد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.