باید مدرک را بررسی کرد اگر هبه بوده و به تصرف شما در آمده قابل رجوع نیست اگر وصیت بوده فقط تا 1/3اموال را میتوان وصیت کرد
با درود، برای انتقال سند خانه باغ به نام همسر و پسر، باید به نکات زیر توجه کنید: 1. **اعتبار نوشته دستی**: اگر نوشته دستی پدر شما به عنوان وصیتنامه معتبر باشد، باید در مراجع قضایی تأیید شود. وصیتنامه باید شرایط قانونی مانند داشتن تاریخ، امضا و شاهد را داشته باشد. 2. **فرزندان دیگر**: فرزندان دیگر نیز حق ارث دارند و میتوانند نسبت به وصیتنامه اعتراض کنند. اگر وصیتنامه به نفع برخی از وراث باشد، ممکن است سایر وراث در دادگاه اعتراض کنند. 3. **مراحل قانونی**: برای انتقال سند، باید وصیتنامه در دادگاه تأیید شود و سپس با رعایت حقوق سایر وراث، اقدام به تقسیم ارث و انتقال سند کرد. با آرزوی موفقیت.
با سلام اگر به صورت قانونی واگذار شده باشد معتبر است
اگر ایشان برای اثبات ادعای مالکیت هود مدرکی داشته باشد بله در غیر اینصورت خیر
اگر بصورت صحیح و قانونی تنظیم شده باشد و بتوانند اثبات نمایند میتوانند اب ام کنند
نیاز به اثبات بیع است
سلام امکان اثبات وجود دارد
با درود پرسشگر ارجمند اری امکان پذیر است الناس مسلطون علی اموالهم هرکس میتواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص اصل بر صحت عقود است و آنچه نگارش شده است مدعی فساد میبایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
سلام باید سند دست نویس بررسی شود اگر در زمان حیاتش منتقل کرد بله می توانند سند بگیرند اگر وصیت کرد فقط یک سوم وصیت معتبر است.
سلام اگر اعتبار و ارزش کاغذ دستنویس احراز گردد، انتقال صورت گرفته شده درست میباشد و سایر وراث نمیتوانند در این ارتباط، شکایت مؤثری داشته باشند.
باسلام اگر قبل از فوت بوده و متوفی در حالت احتراز و حجر و ... این اقدام را نکرده است قانونی است
با سلام هر شخصی میتواند در زمان حیات نسبت به اموال خود هر تصمیمی که میخواهد بگیرد مانعی ندارد
سلام اگر پدر وصیت کرده که 4 دانگ مال پسر و 2 دانگ مال همسر باشد، این فقط تا ثلث قابل اجراست. برای بیشتر از ثلث نیاز به رضایت سایر ورثه است.
درود، نوشته دستنویس پدر شما ممکن است به عنوان وصیتنامه یا قولنامه تلقی شود، اما چون به صورت رسمی و در دفاتر اسناد رسمی ثبت نشده، از نظر قانونی ممکن است مشکلاتی داشته باشد.
بلی
وصیت بیش از ثلث نافذ نیست
سلام خیر
سلام بستگی دارد اگر آن سند عادی دست نویس از نظر قانونی معتبر باشد و امضای پدر در آن جعل نشده باشد انتقال انجام شده در غیر اینصورت قابل تقسیم بین همه ورثه می باشد
بله اگر سایر وراث قبول ندارند درصورت اثبات مالکیت یا اثبات وقوع بیع امکان الزام وراث به تنظیم سند هست که این موارد باید در دادگاه بررسی شود
باسلام خیر امکان پذیر نیست.
بله میتواند چون انتقال در زمان حیات پدربوده
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.