مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام خسته نباشید یه سوال داشتم در پرونده ضرب و جرح عمدی بنده شاکی هستم طرف مقابل محکوم به پرداخت 130 میلیون تومن دیه شده و در خواست اعسار کرده در دادگاه بدوی اعسارش رد شده رای اومده با توجه به اینکه محکوم در حال تحصیل در دانشگاه ازاد میباشد که توان پرداخت شهریه را دارد و با توجه به استعلامات سه گانه محکوم دارای سه فقره حساب بانکی بوده که در حال مراوده با بانک میباشد ودرهمین پرونده که بنده به حبس محکوم شدم دارای وکیل بوده و دارای زمین کشاورزی و منزل مسکونی و درمغازه مکانیکی نیز در حال کار کردن به صورت پاره میباشد نیز تمام این موارد مورد تایید محکوم بوده وبا توجه به مبلغ و زمان وقوع جرم دوسال گذشته و محکوم هیچگونه اراده ای به پرداخت نداشته اعسارش رد شده حالا اومده اعتراض زده ایا امکانش هست در دادگاه تجدید نظر رای برگرده و براش قسط بندی کنند؟واین مبلغ اقساط به چه صورت میشه؟ ممنونم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بستگی به دلایل وی دارد ممکنه
موفق باشید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

احتمالش ضعیف است.
میزان اقساط را دفاع فرد و نظر قاضی تعیین میکند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به دفاعیات و مستندات ارایه شده و تصمیم مقام قضایی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به دلایل و مستندات موجود در پرونده دارد
شما لایحه دقیق تنطیم و به دادگاه تجدیدنظر ارائه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به دفاعیات و نظر مقام قضایی دارد

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
با ذکر مواردی که فرمودید احتمال اینکه رای به نفع ایشان نقض شود ضعیف است اما غیر قابل تصور نیست شما لایحه محکمی با توجه به دادخواست تجدید نظر ایشان جهت رد آن تنظیم نمایید.ضمنا مبالغ اقساط در صورت پذیرفته شدن به نظر قاضی و شرایط محکوم علیه بستگی دارد و عدد تعریف شده ای نمی باشد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادگاه بسته به شرایط تصمیم می‌گیرد معمولا یک سوم نقد هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

موارد ذکر شده را در لایحه مرقوم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به دفاعیات و مستندات ارایه شده و تصمیم مقام قضایی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه دادگاه تجدیدنظر قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و بستگی به نظر مقامات رسیدگی‌کننده دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکانش ضعیف است در تجدیدنظر خواهی ایشان شما هم لایحه دهید و ادله ملائت و تمکن وی را ابراز دارید.