مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه ی دادرسی

سلام وقت بخیر...
با وجود اثبات و محرز بودن ملائت و تمکن مالی محکوم علیه در پرونده محکوم به (چک ) در جلسه اعسار از پرداخت محکوم به برای دادگاه ، این بار برای پرداخت تاخیر تادیه چک محکوم شده است ولی خوانده محترم به دادنامه تجدیدنظر خواهی کرده است ، ولی این بار به هزینه ی دادرسی تجدید نظر خواهی دادخواست اعسار داده و دادگاه واسه 70 روز آینده وقت رسیدگی داده است
حال سوال این است با وجود عدم استماع اعسار ایشان در پرونده محکوم به و محرز بودن ملائت ایشان چرا دادگاه وقت رسیدگی داده و اگر اعسار ایشان دوباره رد شود باید هزینه رو بپردازد یا میتواند به رد اعسار هم اعتراض کند چون دادگاه بدوی است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید تا وقت دادگاه صبر کنید.
بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصولاً آرای دادگاه‌های بدوی قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی می‌باشند‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعسار قابل اعتراض است و در صورت قطعیت به رد اعسار، ایشان ملزم به پرداخت یکجا است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اعتراض به رد دادخواست اعسار وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت نیافته است می‌توان اعتراض کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

این حق قانونی داشته که اعتراض کند واعسار دهد،بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر پرونده شخص می‌تواند برای اعساراقدام نماید شما بهتر است به شعبه مراجعه نمایید و درخواست وقت نزدیکتر داشته باشید