مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده

سلام بنده یک پرونده طلاق داشتم که اول دادگاه خانواده رفت و بعد به شورا
توی شورا پیام اومد که زوج اعلام سازش رو به دادگاه صالح ارسال کرده و من حضوری رفتم شورا گفتن مختومه شده
و رفته دادگاه
حالا بعد 15روز پیام اومده پرونده در دادگاه اول خانواده مجدد ثبت شد
این یعنی چی؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
حضوری از دادگاه خانواده پیگیری کنید
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً ممکن است ورود مجدد بخورد ولی بعد از آن جهت صدور حکم ثبت می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده برای تصمیم نهایی به دادگاه ارسال می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورأ به شعبه دادگاه خانواده مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر سازش کرده‌اید پرونده در دادگاه مختومه خواهد شد

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

شورا موظف بوده جهت صلح و سازش اقدام نماید و نتیجه حاصله رو به دادگاه ارسال نماید .اکنون دادگاه با توجه به نظر شورا دادنامه را صادر می‌نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر باشید برای شما ابلاغیه میاید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون پرونده از طرف دادگاه به شورا ارسال شده شورا تکلیف دارد نتیجه سازش یا عدم سازش را به دادگاه بدهد . همراه با فرستادن پرونده به دادگاه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به این معناست که پرونده به دادگاه اول خانواده ارجاع داده شده است.