مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ارجاع پرونده

سلام من یک سال و نیم پیش تصادفی داشتم که مقصر بودم و الان پیام اومده بهم که پرونده شما با شماره فلان و بایگانی ...... به شعبه 4 ارجاع شد درصورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد ؟!برای همون موضوع تصادفه هست ؟!منظور این پیام چی هست وچی شده؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابلاغ فعلی استحضارست منتظر ابلاغ بعدی باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اینکه درمورد چه موضوعی است یا باید حضوری پیگیری کنید یامنتظرابلاغ باشید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از بخش اطلاع رسانی پرونده ها داخل adliran پیگیری کن. در وبلاگ ام مقاله ای با همین موضوع آوردم بخوان و اگر ابهامی داشتی سوال کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابلاغ خواهد شد
می توانید حضورأ به شعبه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده به مرجع محترم قضایی ارجاع شده است