مشاوره حقوقی رایگان - پیامک پرونده شما ارجاع شد

سلام برای من پیامی اومده ،به سر شماره 3000012344به این شرح، اقای فلانی پرونده شما به مرکز زاگرس درمانگاه فرهنگیان ارجاع داده شده ، به ادرس کوی فرهنگیان ..... بعد یک شماره موبایلم زیرش نوشته ،به شماره زنگ زدم گفت پرونده طلاقه، ولی من اصلا شکایتی نکردم که بخوام طلاق بگیرم یعنی میشه خانمم درخواست طلاق داده، یا این سر شماره جعلیه

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله می تواند نادرست باشد.
هرابلاغی برای شخص در سامانه ثنا ثبت میشود.میتوانید با مراجعه به سامانه ثنا از آن اطلاع پیدا کنید از طریق دفترخدمات قضایی.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله احتمالا زوجه درخواست طلاق داده وجهت مشاوره خانواده به ان مرکز ارسال شده است