مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه رهن توسط مستاجر برای تخلیه

سلام،

من یک آپارتمان اجاره دادم و مستاجر از اول در پرداخت اجاره دیرکرد داشته ولی‌ من سازش کردم. الان هم حدود 1.5 ماه اجاره عقب افتاده دارد و تا 7 روز دیگه که تاریخ اتمام قرارداد است باید خانه را تخلیه کند ولی‌ ایشان میگوید اول پول پیش را می‌خواهد که بتواند خانه جدید اجاره کند ولی‌ درخواست من این بود که تحویل پول پیش و کلید باید همزمان انجام شود ولی‌ ایشان مخالفت می‌کند و این حدس را میزنم که قصد بلند شدن ندارد. آیا باید کل مبلغ رهن را به ایشان برگردانم برای اینکه از طریق شورای حل اختلاف اقدام برای حکم تخلیه کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حتی اگر بخواهی قانونی هم اقدام کنید اول شما هستید که باید پول پیش را پرداخت کنید البته عرف است که نصف پرداخت می‌شود به مستاجر تا بتواند جایی دیگر را ودیعه دهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم طبق مفاد قرارداد عمل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
تحویل منزل و مبلغ ودیعه قرارداد اجاره باید همزمان باشد
شما می توانید دادخواست دستور تخلیه فوری اقامه نمایید
و بعد از صدور دستور ، و برای اجرای رای و تخلیه ملک بابد مبلغ ودیعه را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که ازطریق شورا اقدام کنید مبلغ ودیعه درحساب دادگستری باید تودیع شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

حکم تخلیه از شورا بگیر و معوقات را هم طلب کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال نماییدکه مبلغ کل قرض الحسنه شما آماده است و در این تاریخ قرارداد تمام می‌شود و می‌بایست تخلیه و چک خود را دریافت نمایید سپس می‌توانید دادخواست بدهید یا درخواست دستور تخلیه داشته باشید مبلغ را به حساب دادگستری واریز نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دستور تخلیه صادر میشود ولی برای اجرا باید پول رهن به حساب شورای حل اختلاف واریز شود