مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره مغازه به علت عدم پرداخت اجاره

سلام وقت بخیر
اگر مستاجر اجاره مغازه را پرداخت نکند مالک میتواند حکم تخلیه بگیرد و قرارداد را فسخ کند
1) آیا به جز اجاره عقب افتاده هزینه دیگری یا جریمه ای از پول پیش که دست مالک مغازه هست کم میشود ؟
2) آیا مالک میتواند هنگام گرفتن حکم تخلیه و فسخ قرارداد ودیعه مستاجر را همان موقع ندهد ؟ و مستاجر را اذیت کند ؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام.
نکته اول اینکه که باید قرارداد اجاره و به خصوص تاریخ انعقاد اجاره ، بررسی شود.
در صورت عدم پرداخت اجاره، مالک می تواند درخواست تخلیه اجاره دهد و از بابت امور معوقه می تواند، از پول رهن کم کند.

حق خواه       مهدی

جناب آقای حق خواه مهدی :

سلام
وقت بخیر.لطفا یا بهمراه اجاره نامه حضورا تشریف بیارین دفتر راهنمایی‌تون کنم(مشهد آزادشهر بین امامت62و64پ3واحد1) یا اگه مشهد تشریف ندارین تصویر اجاره نامه رو از طریق واتسآپ به شماره 09153598186 ارسال بفرمایید تا پس از مطالعه دقیق اجاره نامه بتونم راهنمایی تون کنم.

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

این موضوع در قانون موجر و مستاجر 56 پیش بینی شده ودر قانون 76 موجر اجازه فسخ ندارد