مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ملک

سلام من یک واحد خریداری کردم ملک حکم تخریب داشت و تو قولنامه بدون تاریخ قرار شد پایان کار بگیرد و برای ما سند بزند از تاریخ قولنامه یکسال گذشته و هنوز پایانکار نگرفته من چکار باید بکنم باتشکر

پاسخ ها :

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
در اینچنین دعاوی با طرح سوال کلی نمیتوان پاسخ مناسبی ارائه نمود نیاز به بررسی جزییات ماجرا می باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه الزام ایشان به اخذ پایان کار را دادخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به مفاد قرارداد راهکار های مختلف متصور است از جمله فسخ قرارداد و یا الزام به ایفای تعهد و...فلذا جهت اظهار نظر دقیق توصیه میشود از طریق سایت تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد به استناد قولنامه را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طی یک اظهارنامه زمانی را برای اخذ تعهد مشخص نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرار داد و تعهدات طرفین عمل میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام الزام ایشان را از طریق دادگاهدبخواهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به اخذ پایان کار قابل طرح است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید مستندات و قولنامه مطالعه شود
اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست با توجه به مفاد قرارداد دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و الزام به انجام تعهد را بخواهید اگر نتیجه نداد تحت همین عنوان دادخواست مطرح کنید

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

با سلام برابر قرارداد معامل را در دادگاه حقوقی الزام به اخذ پایان کار نمایید

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
دعوای الزام به اخذ پایان کار مطرح نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

ابتداء ارسال اظهارنامه.اگر نتیجه نداد الزام اخذ پایان کار وصورتمجلس تفکیکی در قالب دادخواست حقوقی

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
توسط وکلای متخصص طرح دعوا بکنید