مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اتاق کارگری در باغ

سلام .ببخشین من یه باغ 3000تایی دارم باغ انگورو بادام خیلی سالهای قبل دهه 40 جای اتاق بوده تو باغ و خرابش کردن و جای پی ساختمون هنوز هست الان میخام سر جای قبلی یه اتاق 12 متری به عنوان اتاقک کارگری و انباری بسازم ب جهاد مراجعه کردم ولی اجازه نمیدن چکارکنم؟؟اگه بسازم خراب میکنن؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون قبلا سابقه ساخت داشته جهاد حق تخریب ندارد وباید مجوز بدهد در صورت عدم همکاری با شما باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام طرح پرونده در کمیسیون جهاد را بخواهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به مجوز دارید، والا تخلف است و قلع و قمع میشود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان تخریب بدون مجوز های لازم وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست مطرح نمایید تا در کمیسیون مربوطه رجوع گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان تخریب هست باید مجوز بگیرید و چون پی هست باید جهاد به شما مجوز دهد اگر نداد از طریق دیوان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا از اداره جهاد مجوز اخذ نمایید
و

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

درخواست مجوز نمایید در صورت مخالفت با تامین دلیل به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

اگر مشکلات دیگری با جهاد ندارید ساخت بنا در حدود تعین شده مشکلی ندارد

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
کاربر محترم باید مجوز بگیرید
درصورتیکه جهاد با شما همکاری نداشته باشد میتوانید در دیوان عدالت اداری به طرفیت جهاد مربوطه طرح شکایت نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
مجوز باید بگیرید
بلخ امکان خراب کردن هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به سابقه ساخت در صورت تخریب جهاد از دیوان اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود براساس همان سابقه باشد نباید تخریب شود