مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وجه اشتباه

من کارمند بانک هستم .
روی فیش مشتری شماره کارت نوشته و نام خانوادگی x .
من انجام دادم اما بعد تایید متوجه شدم به نام کس دیگر هست همون شماره کارت . اشتباه از من بود ؟ من باید چه کار کنم ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله اطلاع بدهین مشتری به آن شخص پول اشتباه واریز شده عودت بدهد یا دادخواست مطالبه وجه بدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید اگر صاحب حساب دوستانه واریز نکرد به ناچار باید دا‌دخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره تلفن همراه کارت مقصد تماس حاصل نمائید و طلب پول نمائید.
در صورت عدم همکاری، دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت حساب بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صاحب حساب دوستانه واریز نکرد به ناچار باید دا‌دخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بانک پیگیری کنید با فردی که وجه به حسابش واریز شده صحبت کنید اگر مسترد کرد که هیچ والا دادخواست ایفای ناروا دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق رئیس بانک و حقوقی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی از حساب شخصی که به اشتباه پول واریز شده است پول اعاده گردد و یا جنابعالی مسئول پرداخت آن خواهید بود

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

به خود بانک بگید با طرف صحبت کنه شاید برگردونه و الا باید دادخواست استرداد بدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به همون شماره کارتی که شخص ارائه داده واریز کرده‌اید خیر

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله باید مراتب شماره فیش و صاحب حساب مطابق فیش تحویلی باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تلفنی درخواست استرداد وجه به دلیل اشتباه کنید .
موفق باشید .

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

اگر با پیگیری شما دوستانه واریز نکرد دادخواست مطالبه وجه بدهید