مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد مورد صلح عادی

شخص طی صلح عادی در قبال 14عددسکه و بدهی میلیارد تومانی مصالح یک دستگاه خانه قدیمی که پس از تنظیم صلح نامه سند تک برگ را تحویل داده است .صالح‌مجددا درخواست صدور سند المثنی کرده ومجددا ملک را‌به‌اشخاص‌ثالث‌واگذار کرده ضمنا یک داور حقیقی هم داریم باید چه تنظیم کنم ببرم سند صادر نشود کجا باید مراجعه کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست فلذا امکان پاسخ دقیق ممکن نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ‌توجه به توضیحات شما امکان اقامه دادخواست حقوقی و شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است و شلوغی نقل و انتقالات مشخص است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام شرایط صلح نامه باید مطالعه شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اقدام مصالح عمل فضولی ست در اقدام به وصول سند المثنی و قابل ابطال است