مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر برای زن مطلقه

با سلام و عرض خسته نباشید

خانم 35 ساله ای هستم که 8 ماهه متارکه کردم و در حال طلاق گرفتن هستم، پدر و مادرم هر دو به رحمت خدا رفتن...شغل و تمکن مالی ندارم و در حال حاضر در منزل پدری ساکن هستم.
پدر مرحومم بازنشسته کشوری بودن ، سوالم از حضورتون این هستش که چند مدت بعد از تاریخ طلاقم حقوق ایشون برای بنده واریز میشه و اگر که مثلا 13 تومن حقوقشون باشه چقدر به من تعلق میگیره؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مستحق دریافت هستید به ارگان مربوطه رجوع گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به محض اتمام عده طلاق و ارائه طلاق رسمی به صندوق مذکور، مشمول وصول مستمری والدین می‌شوید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام از مرجع استخدامی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به صندوق بازنشستگی درخواست بدهید
و پرداخت خواهد شد