مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حقوق پدر فوت شده به دختر مطلقه

سلام اگر دختری مطلقه باشد و پدرش فوت شده باشد و آن دختر هیچگونه مدارکی از پدر مانند شناسنامه یا گواهی فوت نداشته باشد آیا میتواند از بیمه درخواست حقوق پدر را بکند ؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیرباید مراجعه به ثبت احوال مدارک شناسایی متوفی را بگیرید وسپس برای حقوق اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید مراجعه به ثبت احوال مدارک شناسایی متوفی را بگیرید وسپس برای حقوق اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باید مراجعه به ثبت احوال مدارک شناسایی متوفی را بگیرید وسپس برای حقوق اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید مراجعه به ثبت احوال مدارک شناسایی متوفی را بگیرید وسپس برای حقوق اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مراجعه به ثبت احوال مدارک شناسایی متوفی را بگیرید وسپس برای حقوق اقدام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید مراجعه به ثبت احوال مدارک شناسایی متوفی را بگیرید و برای حقوق اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مراجعه به ثبت احوال مدارک شناسایی متوفی را بگیرید وسپس برای حقوق اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت احوال مدارک را به دست آورید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ثبت احوال گواهی هویت بگیرید و از شورای حل اختلاف محل گواهی حصر وراثت بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا برا گرفتن گواهی فوت به ثبت احوال مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. به بیمه درخواست اخذ مستمری پدر خود را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. به بیمه درخواست اخذ مستمری پدر خود را مطرح نمایید