مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدرم

با سلام بنده چند سالیه طلاق گرفتم و‌ پدرم فوت شدند و بازنشسته اموزش و‌ پرورش بودم .. که خواهرم که مجرد هستند و‌ بنده اقدام به مستمری ایشون کردیم الان نزدیک 9و نیم سال برای من بیمه تامین اجتماعی در اومده که کمیته امداد میریختن که به خاطر مستمری کلا قطع شده و‌ پرونده ام بسته شده خواستم بدونم مشکلی دیگه پیش نمیاد برای گرفتن مستمری پدرم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر مجرد و فاقد شغل باشید خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیلی اگر مجرد و فاقد شغل باشید مشمول مستمری خواهید بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مجرد و فاقد شغل باشید مستمری به شما تعلق خواهد گرفت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که شما مجرد و فاقد اشتغال باشید خیر.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فاقد شغل باشید و تحت تکفل شخص دیگر نباشید مستعمری به شما تعلق میگیرد