مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

من یه دختر مطلقه ام مددجوی بهزیستی هم هستم پدرم ده ساله فوت کرده حقوق پدرمو مادرم و یه خواهر کوچیکترم دریافت میکنند اگه منم بخوام که حقوق پدرم و دریافت کنم چطوری و از کجا باید اقدام کنم و چند درصد از حقوقش به من تعلق میگیره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط مستمری را داشته باشید بیست پنج درصد متعلق به شما می باشد

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام به امور مالی ارگان مربوطه مراجعه فرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از هر ارگانی که حقوق دریافت میشه پیگیری کنید.
بیست و پنج درصد به شما تعلق میگیره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بیست و.پنج درصد به شما و از محل که مستمری دریافت می شود لاید مراجعه ننایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت تجرد و فقدان شغل حقوق مابین شما تقسیم می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی مطرح نمایید و با توجه به اینکه خواهر شما هم مستمری پدر را میگیرد پس 25 درصد بین شما و خواهرتان تقسیم خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک خود مبنی طلاق را حسب مورد به اداره بازنشستگی مربوطه ارائه کنید و درخواست برقرار مستمر کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به صندوق بازنشستگی بیمه مراجعه کنید و بیست و پنج درصد حقوق بین شما و خواهرتان تقسیم میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به امور مالی ارگان مربوطه مراجعه نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مطلفه باشید حدود یک سوم به شما تعلق میگیرد میتوانید از طریق اداره تامین اجتماعی واحد مستمری بگیران اقدام کنید