مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

دوساله از همسرم جدا شدم مادر مستمری بابامو میگیره و راضی نمیشه من از بیمه و حقوق پدرم استفاده کنم هیچ مدرکی هم ندارم که برم بیمه چیکار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید مدارک هویتی که دارید ببرید برای گواهی فوت و...استعلام میشودپس با گواهی طلاق و مدارک شناسایی به بیمه مراجعه و درخواست دریافت مستمری از حقوق بازنشستگی پدرتان را بنمایید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با گواهی انحصار وراثت و مدارک شناسایی و طلاق نامه به بیمه مراجعه و درخواست دهید‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما به بیمه مراجعه نمایید و مدارک شناسایی خودتان را ارائه بدهید و درخواست خود را ارائه بدهید
مدارک دیگری لازم نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مدارک شناسایی و طلاق نامه و گواهی انحصار وراثت به واحد مستمری بیمه مراجعه و تشکیل پرونده جهت مشمول بودن به دریافت حقوق مستمری اقدام نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام از طريق اداره مربوطه درخواست داده و پيگير بشيد نيازي به اجازه مادرتون نيست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با مدارک شناشنامه و طلاق نامه و گواهی انحصار وراثت به بیمه مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با گواهی انحصار وراثت و طلاق نامه و مدارک هویتی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شناسنامه و طلاق نامه و گواهی انحصار وراثت به بیمه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بیمه مراجعه کنید و مدارک طلاق و انحصار وراثت را همراه داشته باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با مدرک شناسایی و طلاق نامه و گواهی انحصار وراثت به واحد مستمری بیمه مراجعه و تشکیل پرونده جهت مشمول بودن به دریافت حقوق مستمری اقدام نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خودتان به بیمه مراجعه کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصروراثت اقدام کنید پس با گواهی طلاق و مدارک شناسایی به بیمه مراجعه و درخواست دریافت مستمری از حقوق بازنشستگی پدرتان را بنمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری به سازمان مربوطه مراجعه کنید