مشاوره حقوقی رایگان - شكايت جهت دريافت سند و جريمه تعهد

با سلام و احترام
من سال 1401 يك آپارتمان نوساز خريداري كردم كه قرار شد تا ارديبهشت 1402 سند رسمي در دفترخانه اي كه در مبايعه نامه ذكر شده بود تنظيم گردد.در تاريخ مذكور با مبلغي كه بايد به فروشنده داده ميشد تا سند تنظيم گردد در دفترخانه حاضر شدم و فروشنده حضور پيدا نكرد و عدم حضور ايشان را دريافت كردم. ضمنا در مبايعه نامه ذكر شده كه بابت هر روز تأخير مبلغ 5 ميليون ريال پرداخت گردد. آيا میتوانم يك دادخواست با عنوان الزام به انجام تعهد و تنظیم سند به انضمام خسارات و هزینه های دادرسی را به دادگاه بدهم يا بايد براي هر مورد يك دادخواست جداگانه تنظيم كنم. و اينكه آيا مي توانم خسارت تعيين شده را دريافت كنم يا خير؟
با تشكّر از راهنمايي

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع شما به صورت دقیق‌تری مورد بررسی قرار گیرد دادخواست یک عنوان بسیار مهم است مخصوصاً در این دعوای شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد قرارداد، خسارت دیرکرد به شما تعلق می‌گیرد‌.
از سوی دیگر الزام به ایفای تعهد را می‌توانید داشته باشید.
همه خواسته‌های خویش را می‌توانید در قالب یک دادخواست عنوان بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا عنوان روزی 5 م ریال خسارت نیست بلکه وجه التزام است ثانیا میتونی اما بهتر است اول سند بگیرید بعد ...

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وجه التزام لازم الاجراست، دعوی مطرح نمایید