مشاوره حقوقی رایگان - اجازه مستقل شدن

سلام دختری 20 ساله هستم
بنده مغازه دارم و چهار ساله شاغلم ولی اخیرا پدرم اجازه تنهایی کار کردن بهم رو نمیده و بیست و چهار ساعت تو مغازه کنار منه و اجازه و آزادی بیرون رفتن رو ازم گرفتن و تهدید به بستن مغازه ی بنده میکنن
اگر بدون اطلاع بهشون از خونه برم و مستقل زندگی کنم امکان شکایت از من رو دارند؟
در ضمن باکره نیستم ، و مادرم اصرار داره به عمل ترمیم بکارت برم اما من نمیخوام

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام وقت بخیر، مستقل زندگی کردن و یا کارکردن شما با توجه به اینکه بالای 18 سال هستید هیچ منع قانونی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باکره هم که باشید صرفا جهت ازدواج نیاز به اذن ولی دارید، اما در خصوص زندگی مستقل اجاز دارید و منعی یا شکایتی متصور نیست، اما عرض کنم هیچ ستونی خانواده نمیشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مغازه متعلق به شماست که پدر شما چنین حقی ندارد.بعد از 18 سال می توانید مستقل زندگی کنید.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام امکان هیچ گونه شکایتی ندارند
موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان مستقل شدن وجود دارد لیکن توصیه نمی‌شود
امکان طرح دعوا بدین سبب نتیجه مطلوبی برایشان نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
بهتر است در این خصوص با خانواده رایزنی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شخص به سن 18 سال می‌رسد می‌تواند مستقل باشد