مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر از خانواده

سلام من دختر17 ساله هستم خانواده من خیلی منو محدود میکنن درحدی ک تنهایی نمیتونم تا سر کوچه برم دوماهی هس ک با یه پسری آشنا شدم من اهواز هستم و اون پسر اهل کرج میخوام فرار کنم و برم میخواستم بدونم از نظر قانونی خانوادم میتونن منو برگردونن؟ یا اگه صیغه شرعی خوانده بشه بین من و اون پسر خانوادم میتونن کاری انجام بدن؟
لطفا منصفانه جواب بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اورزانس اجتماعی کمک بگیریدفرار به نفع شما نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بدون اذن پدر صیغه شرعی برای دختر معنا ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هیچ وجه انجام این کار به صلاح شما نمی باشد از طریق اورژانس اجتماعی اقدام نمایید و برای ازدواج از طریق دادگاه اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید با اذن پدر ازدواج کنید تاریخ را بررسی کنید تمام دخترانی که فرار کرده اند سرنوشت خوبی نداشته اند و پشیمانند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی از منزل فرار ننمایید عاقبت خوبی ندارد،ضمن اینکه بدون اذن پدر نمی‌توانیدصیغه نمایید،هیچ خانواده‌ای بد بچه شو نمیخواد،با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید