مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام خسته نباشید
من دختری 17ساله هستم
وقتی سه سالم بود پدر و مادرم جدا شدن و من تا 5سالگی پیش پدرم زندگی میکردم و بعد از اون پیش مادرم و ناپدریم 9سال داشتم که پدرم فوت کرد البته پدرم اعتیاد داشت و مادرم اونو از من سلب صلاحیت کرده بود از سرپرستی من
شش هفت سالی میشه که مادرم با من رابطه بدی داره دلیلش رو نمیدونم همسر او معتاده و دو فرزند یه پسر و یه دختر دارند دو سال و نیم و یک سال و نیم سن دارند
بنده پدربزرگ و مادربزرگ ندارم یک عمو دارم که حدودا ده ماه پیش اونا زندگی کردم از مردادماه 99تا اردیبهشت 1400
عموم آدم خوبی نبود ینی اونجوری ک فکر میکردم نبود و رفتارش مثل بچه ها بود با اینکه 62سال سن داشت و بچه هاش همه ازدواج کرده بودند به جز یک پسر که در خانه داشت 24ساله که چندبار خواست با من رابطه ی جنسی داشته باشه برای همین مجبور شدم برگردم پیش مادرم از وقتی برگشتم همه چی بدتر شده و الان هم از درس خوندن محرومم کردن و اجازه ی بیرون رفتن رو هم ندارم حتی گوشی هم از من گرفتن . من الان این گوشی رو یواشکی برداشتم ناپدریم معتاده و قمار باز نمیدونم شک زیادی دارم که مادرم هم معتاد شده باشه
من چند بار خودکشی کردم و خواستم فرار کنم از خونه ولی خب دیدم فایده ای نداره و واقعا خسته شدم از وقتی چشم باز کردم از همون بچگی بدبختی کشیدم و تو پارک ها خوابیدم با پدرم ک معتاد بود چون جا نداشتیم تا الان که اینطوری
نمیخام هم برای مادرم و شوهرش مشکلی پیش بیاد بخاطر بچه هاشون
فقط میخام ببینم من وقتی که 18سالم بشه میتونم خودم جدا زندگی کنم یا نیاز به اجازه دارم
و اینکه نمیخام پای دادگاه و قانون بیاد وسط که براشون مشکلی پیش بیاد فقط میخام جداگانه زندگی کنم و مستقل بشم بعد از 18سالگی میتونم؟؟؟
ممنون از وقتی ک میزارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید مستقل زندگی کنید و نیازی به حکم دادگاه و نیازی به موافقت شخص یا ارگانی نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید مستقل زندگی کنید و نیازی به حکم دادگاه و نیازی به موافقت شخص یا ارگانی نیست اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعد از 18 سالگی می توانید مستقل زندگی کنید از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید
دنبال یادگیری هنر و شغلی باشید تا بتوانید زندگی مستقلی داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر شخصی که صغیر نباشه حق داره مستقل بشه و نیاز به اجازه کسی نداره سن 18 سال هم برای این مهمه که بتونی حساب بانکی باز کنی و احیانا یارانه ات رو جدا کنی . پیشنهاد میکنم تا شاغل نشدی مستقل نشو .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتوانید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام بله می توانید مستقل زندگی کنید و نیازی به حکم دادگاه و نیازی به موافقت شخص یا ارگانی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.