مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر

سلام من 22 ساله رشته الکترونیک هستم
الان یه فرصت کاری با یکی از دوستان در ترکیه پیدا کردم ولی پدرم موافقت نمیکند ایا میتونم بدون اجازه ایشان برم و اینکه استقلال داشته باشم؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اشخاص بالای 18 سال سن میتوانند نسبت به اخذ ویزا اقدام نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله طبق قانون دختر بالغ ، برای خروج از کشور ، نیاز به اجازه پدر نخواهد داشت

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتونيد درخواست پاسپورت و اخذ ويزا كرده و از كشور خارج شويد
در صورت نياز تماس بگيريد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اجازه خروج رو از دادگاه بخواهید درصورت تایید مدارک کاری ،دادگاه اذن خروج میده

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام، برخلاف دیدگاه ظاهری در رویه، مستند به ماده 18 قانون گذرنامه، دختر و پسر بالای 18 سال در این خصوص نیازی به اجازه پدر یا جد پدری نداشته و استقلال دارند...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
برای خروج از کشور نیاز به اذن پدر ندارید
اشخاص زیر 18 سال و زنان متاهل جهت خروج باید اجازه داشته باشند

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام فقط خانمهای متاهل برای خروج از کشور به اذن همسر نیاز دارند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله میتوانید،نیازبه اجازه پدرندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دختران بالای 18 سال برای خزوج از کشور نیاز به اذن پدر ندارند