مشاوره حقوقی رایگان - میخواهم مستقل زندگی کنم آیا بدون اجازه والدین میتوانم‌

سلام وقت بخیر دختر 18 ساله هستم و تمایل این ک با خانواده زندگی کنم رو ندارم قصد دارم مستقل زندگی کنم اما پدر و مادرم مخالف این کار من هستند میخاستم بدونم اگر بدون اجازه آنها برای خودم زندگی کنم میتونن مثله رو قانونی کنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تماس بگیری تا تمام حقوق خود را توضیخ دهم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شغل و درآمد دارید می توانید مستقل زندگی کنید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید،بله می‌توانید مستقل زندگی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون 18 سال تمام و رسیدن به حکم رشد اشخاص در امور مالی و غیرمالی مستقل می تواند عمل نماید